Camping in het Groene Hart

U gaat op vakantie en bent op zoek naar rust, naar natuur, naar frisse lucht en ontspanning. U hoeft niet lang te zoeken… Een fantastisch stukje Nederland, bij u om de hoek, biedt het namelijk allemaal. In het Groene Hart kunt u genieten van het beste van het land. Vanaf uw eigen vakantieplek, op een steenworp afstand van uw eigen huis, bent u weg van de drukte in de (rand)stad.

Het Groene Hart is erg divers in zijn verschijning. Dit merkt u bijvoorbeeld als u op de fiets stapt. Vanaf camping De Boekhorst bent u tijdens een dagje uit zo op het strand, om lekker uit te waaien. Of u vergaapt u  langs de rivieren aan de klassieke Hollandse beelden van molens en begrazen polders. Of u stapt de boot in en laat u voortdrijven op de heerlijke wateren van de Kagerplassen, waaraan de camping direct gelegen is. Geniet van strand, water en land in Het Groene Hart vanaf camping De Boekhorst. Allemaal op uw eigen manier en uw eigen tempo.

Stap voor informatie over de recreatiemogelijkheden in het Groene Hart eens binnen bij de campingbeheerder of klik hieronder op een van de websites met informatie over de omgeving.

www.landwinkel.nl
Een leuk adres voor routes langs streekproducten in het Groene Hart. Klik voor meer informatie op de link.

www.groenehart.nl
Erg uitgebreide website over alles in het Groene Hart. Activiteiten,  voorstellingen en recreatieroutes in de buurt van Camping de Boekhorst.

www.groenehartkloppendhart.nl/ 
Tevens erg volledige website over alles in het Groene Hart.

www.vvv.nl/
Voor fiets- en wandelroutes en andere activiteiten in de omgeving.

www.plattelandappartementen.nl
Appartementen tot 4 personen en groepsaccommodatie van 6 tot 12 personen.

Realisatie: Yourstyledesign